sport
Samen sporten

Is bewegen lastig om te doen? Komt het er niet van, omdat je het te druk hebt of omdat je toch minder gemotiveerd bent dan je zou willen? Wil je liever niet alleen sporten? Vind je sporten anders saai of gewoonweg heel stom?

Heel erg herkenbaar. Kies dan voor "samen sporten" dat is leuk en afwisselend! Schrijf je snel in. Wij koppelen je dan aan iemand anders die ook graag samen met iemand wil sporten en liever niet alleen.

Tip: dit consult kun je ook handig combineren met bijvoorbeeld de Thuischeck en/of Samen koken.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Tarieven
consult

€ 75,-

Intake Consult
30 min

consult

€ 135,-

Thuischeck
60 min

Maak direct een afspraak!
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend