sport
Bootcamp

Bootcamp is een leuke en actieve vorm van sport.

Is een sportschool niks voor jou, maar wil je wel fit, sterk, strak en soepel zijn? Dan is Bootcamp een echte aanrader. Bootcamp is voor vrouwen, door vrouwen.

We sporten samen in een groep en de trainingen zijn altijd buiten (dus ook bij slecht weer). Bootcamp betekent geen luxe sportscholen en ingewikkelde fitnesstoestellen maar werken met je eigen lichaamsgewicht. Je traint zowel conditie als kracht. En: de trainingen zijn geschikt voor vrouwen van alle fitnessniveaus.

Tarieven
consult

€ 40,-

Maandabonnement
8 lessen

sport

€ 6,50

Losse (proef)les

Schrijf je direct in!
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend