sport
Sport

Personal Body Center biedt haar klanten het beste van het beste. Niets is ons te gek! Daarom introduceren wij Personal Sport Services. En dat kan van alles zijn, het is tenslotte personal.

Personal training en voedingsadvies in je eigen gym, op het werk of lekker buiten bijvoorbeeld.

Of je nu warm wordt van een personal trainer die met je aan de slag gaat, wilt werken aan conditie en kracht met bootcamp voor en door vrouwen, een combinatie van voedingsadvies en bewegen of een wandelend consult om door te spreken wat je wensen zijn - het kan allemaal!

Sport Services
sport

Personal Training

Werk samen met je personal trainer aan je eigen doelstellingen!

sport

Bootcamp

Samen lekker buiten sporten. Alleen voor vrouwen!

sport

Samen Sporten

Samen sporten na of voordat u voedingsadvies heeft gekregen!

sport

Sport Thuis

Structureel je bewegingspatroon verbeteren met de juiste training.

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend