contact
Team
Femke Femke  |  DiŽtist
0637004724  |  e-mail

Mijn naam is Femke Hoogcarspel en sinds februari 2018 maak ik als diŽtist deel uit van het team van Personal Body Center.

Wat ik het liefst doe, is samen met mijn cliŽnten op zoek gaan naar een voedingspatroon dat goed aansluit bij de wensen van mijn cliŽnt ťn de kennis die ik vanuit mijn opleiding Voeding & DiŽtetiek heb meegekregen. Op deze manier wil ik een voedingspatroon creŽren dat prettig is om gedurende langere tijd aan te houden, want ik vind het belangrijk dat voeding iets leuks blijft waar van genoten kan worden. Het laatste wat ik wil bereiken is dat voeding als een verplichting of een ontzegging gaat voelen. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een gezonder voedingspatroon, mensen die gewicht willen verliezen of juist willen aankomen en ik heb cliŽnten met Diabetes, een hoge bloeddruk en maag-darmklachten geholpen met het vinden van een passend voedingspatroon.

Voordat ik bij Personal Body Center ben gaan werken, heb ik met name in sportscholen als voedingsadviseur gewerkt, dus ook met vragen over sportvoeding kunnen jullie bij mij terecht! Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag en wie weet maken we een afspraak voor een eerste consult.

Opleidingen/bijscholingen:
-(2013-2017) Voeding & DiŽtetiek, Hogeschool van Amsterdam
-(2017) Directe Toegankelijkheid DiŽtetiek, Hogeschool van Amsterdam
« terug  |  pbc team  |  deel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Video - Femke

PBC Locaties
Femke is werkzaam bij:
The Crunch
(Amsterdam Noord)
+
Vlierweg 44
1032 LG Amsterdam  |  google maps
tel: 0206365505
web: thecrunch.nl
Praktijk Jonker|Koetsier
(Amsterdam Noord)
+
Beverwijkstraat 9c
1024 VR Amsterdam  |  google maps
tel: 0206360086
web: www.jonkerkoetsier.nl
spreekuur van 16:00-20:00 uur op woensdag
Sport-Natural
(Amsterdam Noord)
+
Gare du Nord 17
1022 LD Amsterdam  |  google maps
tel: 020-240 08 40
web: sport-natural.nl
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend