contact
Team
Femke Femke  |  Diëtist
0637004724  |  e-mail

Mijn naam is Femke Hoogcarspel en sinds februari 2018 maak ik als diëtist deel uit van het team van Personal Body Center.

Wat ik het liefst doe, is samen met mijn cliënten op zoek gaan naar een voedingspatroon dat goed aansluit bij de wensen van mijn cliënt én de kennis die ik vanuit mijn opleiding Voeding & Diëtetiek heb meegekregen. Op deze manier wil ik een voedingspatroon creëren dat prettig is om gedurende langere tijd aan te houden, want ik vind het belangrijk dat voeding iets leuks blijft waar van genoten kan worden. Het laatste wat ik wil bereiken is dat voeding als een verplichting of een ontzegging gaat voelen. Ik heb ervaring in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een gezonder voedingspatroon, mensen die gewicht willen verliezen of juist willen aankomen en ik heb cliënten met Diabetes, een hoge bloeddruk en maag-darmklachten geholpen met het vinden van een passend voedingspatroon.

Voordat ik bij Personal Body Center ben gaan werken, heb ik met name in sportscholen als voedingsadviseur gewerkt, dus ook met vragen over sportvoeding kunnen jullie bij mij terecht! Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag en wie weet maken we een afspraak voor een eerste consult.

Opleidingen/bijscholingen:
-(2013-2017) Voeding & Diëtetiek, Hogeschool van Amsterdam
-(2017) Directe Toegankelijkheid Diëtetiek, Hogeschool van Amsterdam
« terug  |  pbc team  |  deel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin

Video - Femke

PBC Locaties
Femke is werkzaam bij:
Praktijk Jonker|Koetsier
(Amsterdam Noord)
+
Beverwijkstraat 9c
1024 VR Amsterdam  |  google maps
tel: 0206360086
web: www.jonkerkoetsier.nl
spreekuur van 16:00-20:00 uur op woensdag
Sport-Natural
(Amsterdam Noord)
+
Gare du Nord 17
1022 LD Amsterdam  |  google maps
tel: 020-240 08 40
web: sport-natural.nl
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
Diëtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diëten zijn vervelend.