partners
Partners

Personal Body Center bundelt graag de krachten.

We staan open voor allerlei vormen van samenwerking en we zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, zodat we net dat stapje verder gaan voor onze klanten!

Niets is ons te gek!

Dat kunnen mensen zijn in de gezondheidsbranche, maar ook bedrijven die in-company dienstverlening zoeken of een bundeling van krachten op gebied van producten bijvoorbeeld.

Wij zijn op zoek naar gedreven, ondernemende, vernieuwende mensen met passie voor hun vak. Denk jij ons op een andere manier te kunnen versterken? Of denk jij iets extra's te kunnen bieden aan onze klanten?  |  lees meer »

Personal Body Center is een diëtistenpraktijk met landelijke en internationale ambities. Personal Body Center richt zich op het aanreiken van handvatten op het gebied van voeding, beauty, beweging en lichamelijke welzijn. Wij geloven dat met persoonlijke begeleiding en maatwerk elke behoefte kan worden beantwoord.

Een persoonlijke aanpak is essentieel om voeding of bewegingspatronen te veranderen en aan te passen. Het begrip diëten is in onze optiek verouderd en eenzijdig. Gewichts- , bewegings- , voedings- en beautymanagement zijn de nieuwe manieren om oude patronen structureel te doorbreken en nieuwe patronen aan te leren. Om dit te kunnen doen is Personal Body Center altijd bezig met vernieuwende ideeën, concepten en producten te ontwikkelen. Wij willen het beste bieden aan onze klanten. En ook vernieuwend zijn in de diëtistische aanpak. Personal Body Center bouwt aan een netwerk met de beste diëtisten gecombineerd met de beste services door heel Nederland.

In verband met uitbreiding is Personal Body Center is op zoek naar ondernemende diëtisten die als zelfstandige onder Personal Body Center aan de slag willen gaan. Wij staan open voor samenwerkingen door heel Nederland, dus je locatie maakt niet uit! Zie jij jezelf als ondernemende, creatieve en communicatief vaardige diëtist en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maar vind je het wel leuk om in een team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen werken met Personal Body Center houdt in dat je voor ontzettend veel terecht kunt bij Personal Body Center, maar toch zelfstandig aan het ondernemen bent. Wij doen zo veel voor de diëtiste dat dit iets te veel is om op te schrijven! Dus mail of bel wanneer je hier graag meer over wil weten, dan leggen wij het je rustig uit.

Jouw bijdrage
Je betaalt enkel een vriendelijke maandelijkse fee aan Personal Body Center. Verder hoef je geen instap kosten te betalen.

Wil je mee gaan in onze vernieuwende aanpak? Of heb je interesse om meer te weten te komen over Personal Body Center? Neem dan gerust contact op!

 

Wil je graag een van onze geweldige diëtisten in house hebben? Geen enkel probleem. Wij houden ook altijd de ogen open voor praktijken/praktijkruimtes die met ons willen samenwerken. Neem gerust contact op voor meer informatie.

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Vacatures
Wij zijn op zoek naar diŽtisten die de diŽtetiek naar een next level willen brengen samen met ons.
In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar jou! Ben jij een diŽtist en wil je jouw business uitbreiden? Klik dan hier
Personal Body Center's team breidt uit en daarom zijn wij weer op zoek naar nieuwe diŽtisten om ons team te versterken. Dit maal in de omgeving Almere en in de omgeving van Bussum. Ben jij een ondernemende diŽtist ťn op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou! Meer informatie? Lees dan verder!
Ben jij personal trainer in de omgeving Den Haag? Hou je er van om te werken met kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een personal trainer om kinderen meer te laten bewegen in de buitenlucht. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact met ons op via info@personalbodycenter.nl of bel naar 06-14669558
Ben jij een Arabisch sprekende diŽtist? Of ben je een diŽtist die Turks spreekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Personal Body Center zoekt zowel een Arabisch, als een Turks sprekende diŽtist. Ben jij dit? Spreek jij een van deze talen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou! Meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@personalbodycenter.nl of bel naar 06-14669558