sport
Over PBC

Achtergrond

Personal Body Center is een initiatief van diëtist Anouk van der Burg. Zij constateerde dat mensen in de praktijk wel willen veranderen. Ze krijgen het echter vaak niet alleen voor elkaar, maar met een praktische steuntje in de rug wel. Ook zag ze hoe traditionele methodes als dieten en sportschool wel veel frustratie maar weinig blijvend resultaat opleveren. En dat, besloot ze, kan véél beter.  |  lees meer »

Veel klanten hebben al eens eerder advies gehad van een diëtist, maar waren eigenlijk niet goed geholpen. Hoe komt dat? Vaak blijkt dat de behoeften van mijn klanten niet goed in kaart werd gebracht, en dat zij hierdoor niet goed geholpen werden.

Een patroon veranderen is heel erg lastig. Omdat te kunnen doen moet je iemand goed begrijpen. Het is van belang om te weten hoe iemand in elkaar zit, wat iemand raakt, hoe haar/zijn leven eruit ziet, wat iemand leuk vindt, stom vindt of juist wat iemand kwetsbaar maakt. Pas dan kun je iemand goed helpen. Voeding staat zo dicht bij een persoon, zonder zuurstof of voeding kun je niets, dan ga je dood. Die essentials van iemands leven kun je dus niet zo maar met een adviesje veranderen.

Nee er is veel meer nodig... Iemands patroon kun je dus alleen veranderen als je die persoon leert kennen en dan de juiste handvaten geeft zodanig dat die persoon er wat mee kan. Als diëtist kun je het alleen makkelijker maken om haar/zijn lifestyle te veranderen. Daarom is onze credo, Niets is ons te gek! Wij gaan altijd opzoek naar de juiste aanpak. Of het nou maaltijden leveren is, boodschappen doen voor jou, thuis voor iemand koken, catering, samen sporten, het maakt niet uit. Wat heb jij nodig om te kunnen veranderen? Wij zullen er alles aan doen om dit te leveren.


Filosofie

Personal Body Center richt zich op het aanreiken van handvatten op het gebied van voeding, beauty, beweging en lichamelijke welzijn. Wij geloven dat met persoonlijke begeleiding en maatwerk elke behoefte kan worden beantwoord.  |  lees meer »

Een persoonlijke aanpak is essentieel om voeding of bewegingspatronen te veranderen en aan te passen. Het begrip diëten is in onze optiek verouderd en eenzijdig. Gewichts- , bewegings- , voedings- en beautymanagement zijn de nieuwe manieren om oude patronen structureel te doorbreken en nieuwe patronen aan te leren.


Aanpak & Werkwijze

Personal Body Center wil het gezonde leven makkelijker maken. Daarom kun je bij ons terecht op allerlei manieren en tijdstippen.  |  lees meer »

Een intake met gesprek, een consult per telefoon of online, gewoon overdag of ’s avonds, Personal Body Center kiest voor de persoonlijke aanpak.

Services
consult

Consult

Personal Body Center helpt jou gezond leven makkelijker maken.

sport

Sport

De beste Personal Sport Services op maat: niets is ons te gek!

food

Food

Personal Body Center biedt exclusieve Personal Food Services.

tool

Tool

Online Lifestyle Management met de Personal Body Center Tool!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend