food
Maaltijden Service

Alle maaltijden worden vers bereid door een professionele chef. De liefde en zorg die de chef in haar maaltijden stopt, die proef je als klant.

Natuurlijk zijn deze maaltijden helemaal afgestemd op je wensen. Wil je afslanken, aankomen, minder zout eten of juist alleen maar vegetarisch? Alles kan.

Zin in een gezonde, smakelijke en bovenal versbereide kant en klare maaltijd? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Omdat de maaltijden geheel gepersonaliseerd zijn is het vooraf niet mogelijk om een prijsindicatie te geven. Maar maak je geen zorgen, wij houden rekening met je wensen en je budget!

Voor Personal Body Center is niets te gek: of het nou gaat om ontbijt, lunch, tussendoortjes of avondmaaltijden, wij staan voor je klaar!

Vraag en/of offerte?
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend