food
Catering Service
Waarom onze
catering service?
  • Lekker en gezond eten
  • Op persoonlijke wens ingericht
  • Binnen jouw budget
  • Rekening houdend met alle dieet wensen
  • Voedzaam en gezond

Of je nu een babyshower organiseert met je vriendinnen of een concert aan huis, wij zorgen voor de voeding. Natuurlijk geheel afgestemd op jouw wensen. Onder genot van een kop koffie of thee bespreken we alle wensen. Vervolgens maken we een plan, dat je rustig kunt doornemen en aanpassen waar nodig. Met een menu dat precies bij je wensen aansluit, beginnen wij met het maken van heerlijke hapjes!

Wij houden van meedenken, organiseren, advies geven en we worden graag uitgedaagd. Personal Body Center werkt altijd persoonlijk en op maat.

Vraag en/of offerte?
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend