food
Food

Personal Body Center werkt met Personal Services. Ook op het gebied van eten. En dat kan van alles zijn, het is tenslotte personal.

Voedingsadvies en personal training bijvoorbeeld. Of leren om thuis zelf gezond te koken. En ervoor te zorgen dat wat je in huis hebt naast lekker ook goed voor je is.

Liever bediend? Dat kan ook, met een kok die voor je kookt. Verse lekkere maaltijden met al die gezonde ingredi√ęnten die onze diëtisten voor jou kiezen en die aansluiten bij jouw wensen.

Misschien is onze boodschappenservice iets voor jou. Wij selecteren die gezonde producten die bij jou passen en Personal Boodschappenservice doet de boodschappen.

Organiseer jij binnenkort een feestje, receptie, party, bruiloft of vergadering en wil je graag iets gezonds maar super lekkers aan je gasten aanbieden? Dan is er onze catering service.

Food Services
food

Boodschappen
Service

Boodschappen worden direct aan de deur tot in de keuken geleverd.

food

Maaltijden
Service

Elke week nieuwe, verse en lekkere maaltijden geschikt voor jou!

food

Catering
Service

Wil jij iets gezonds maar super lekker aan jouw gasten aanbieden?

food

Samen
Koken

Samen koken onder begeleiding van een gediplomeerde diëtist.

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend