expertise
Workshops

Of je nou wilt leren over etiketten lezen of hoe je heerlijke salades kunt maken of lekker en gezond kunt koken - niets is ons te gek.

Wij geven allerlei soorten workshops op meerdere momenten in het jaar. Kijk eens bij ons aanbod. Zit er wat tussen? Schrijf je dan snel in!

Heb je behoefte aan onderwerp dat er niet bij staat? Neem dan vooral contact met ons op.

Natuurlijk vinden wij het ook heel erg leuk om workshops of voorlichting op maat te verzorgen! Zo kunt u een diëtist, vast of flexibel, inhuren om seminars, workshops of voorlichting te geven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Personal Body Center stelt jouw wensen centraal!

Workshops
Healthy & Happy Lifestyle
Wat is de basis van gezonde voeding?

Tijdens deze workshop vertellen wij wat de basis is van gezonde voeding. Ook geven wij antwoord op feiten en fabels over voeding en hebben we een kleine quiz over gezonde voeding.

Verder laten we ons leiden door de vragen uit het publiek.
Healthy & Happy Koken
Vind je het lastig om gezond te koken?

Vind je het lastig om gezond te koken? Of weet je niet waar je moet beginnen? Wil je op de kosten letten en toch heerlijke maaltijden op tafel zetten?

Dan kunnen wij op locatie een workshop geven met een thema aangepast aan jouw wensen. Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid aan om jou creaties te proeven, en geven wij de recepten mee.
Etiketten Leren Lezen
Wij geven een stoomcursus etiketten lezen!

Je staat na een lange dag werken in de supermarkt. Je pakt een pak uit de schappen en kijkt even achterop. Je leest "Ingrediënten", "Voedingswaarden", iets over E-nummers, suikers, vetten. Je weet dat je ergens op moest letten. Maar wat? Waar moet ik ook alweer op letten als ik een gezondere keuze wil maken?

Wij geven een stoomcursus etiketten lezen, zodat jij voortaan weet wat je het beste kunt pakken en wat er nou echt op de etiketten staat.
Healthy Smoothies
Hoe maak je een smoothie eigenlijk gezond?

Ben je dol op smoothies of sapjes? Maak je ze al of weet je nog niet goed hoe je ze gezond kan maken met welke ingrediënten? Of weet je niet waar je moet beginnen?

Hoe maak je een smoothie eigenlijk gezond? Kan dat wel? Wij geven een workshop waar je leert hoe je een gezonde smoothies kan maken, en welke combinaties heel erg lekker zijn. Natuurlijk kun je de heerlijke smoothies na afloop proeven, en krijgen jullie de recepten mee! Super leuk, gezellig, leerzaam en vooral heel erg lekker!
Healthy Salads
Hoe maak je een gezonde voedzame salade?

Ben je dol op gezonde salades? Maak je ze al of weet je nog niet goed hoe je ze gezond kan maken met welke ingrediënten? Of weet je niet waar je moet beginnen?

Hoe maak je een gezonde voedzame salade eigenlijk? Wij geven een workshop waar je leert hoe je een gezonde en voedzame salade kan maken, en welke combinaties heel erg lekker zijn. Natuurlijk kun je de heerlijke salades na afloop proeven, en krijgen jullie de recepten mee! Super leuk, gezellig, leerzaam en vooral heel erg lekker!
prices

Prijzen

In overleg

sport

Locatie / tijd

In overleg

Vraag en/of offerte?
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
Ditist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diten zijn vervelend.
Susan
Ditist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben ditiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport Ditist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zon groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
Ditist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
Ditist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainings bedrijf opgezet.
Farah
Ditist

Arabisch sprekend