consult
Wandelend Consult

Is bewegen lastig? Komt het er niet van, omdat je het te druk hebt of omdat je toch minder gemotiveerd bent dan je zou willen?

Kies dan voor deze leuke en afwisselende manier! Heb je een hond? Neem gezellig mee. Wil je samen met iemand? Dat kan ook!

Het wandelend consult kun je ook combineren met de thuischeck en samen koken. Of met een van de andere consulten die wij aanbieden.

Een wandelend consult kan 30 of 60 minuten duren.

Tarieven
consult

€ 56,80

Wandelend Consult
30 min

sport

€ 86,80

Wandelend Consult
60 min

Maak direct een afspraak!
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:
vul veiligheidscode in*:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
Diėtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diėten zijn vervelend.
Susan
Diėtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diėtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport Diėtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zo’n groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
Diėtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
Diėtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal training’s bedrijf opgezet.