consult
Thuischeck / Wegen

Thuischeck

Je kent het wel. Diëtisten die de kasten open doen en de helft met kritische blik weggooien... Dat doen wij ook!

Wil jij dat een diëtist een keer bij jou thuis komt kijken? Dat we jouw koelkast of keukenkastjes checken? Ben je nieuwsgierig hoe jouw keuken en voorraad erbij staan? Doe een Thuischeck! Dan bekijken we samen wat je in huis hebt en veranderen waar nodig!


Wegen

Gewoon alleen wegen? Ook dat kan. Een weegsessie kost zo’n 15 minuten.

Wil je in een groep wegen? Meld je dan nu aan. Maandelijks komen wij bij elkaar en gaan we wegen. Natuurlijk kun je ook iemand mee nemen.


Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op! Voor alle tarieven klik hier.

Tarieven
consult

€ 135,-

Thuischeck
60 min

sport

€ 15,-

Weeg Consult
15 min

Maak direct een afspraak!
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend