consult
Supermarkt Consult

Supermarktconsult? Dat is handig!

Met je diëtist de winkel in, kijken naar de producten die je koopt, advies krijgen over andere keuzes en lekkere alternatieven. Of uitleg, hoe je een etiket moet lezen bijvoorbeeld. Zo krijg je winkelend met je diëtist vanzelf inzicht in de producten die je kiest.

Een supermarkt consult kan in 30 of 60 minuten, exclusief de boodschappen die je wilt doen. Na dit consult krijg je de besproken aspecten en adviezen per mail toegestuurd.

Tip: combineer een Supermarkt Consult met de Thuischeck en/of Samen koken!

Tarieven
consult

€ 56,80

Supermarkt Consult
30 min

sport

€ 86,80

Supermarkt Consult
60 min

Maak direct een afspraak!
Jouw Naam*:
E-mail*:
Telefoon*:
Onderwerp*:

Vraag/opmerking:

Je krijgt zo snel mogelijk persoonlijk antwoord!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend