consult
Consulten

Personal Body Center wil gezond leven makkelijker maken. Voor veel mensen schiet dat er nog wel eens bij in. Door drukte, geen tijd of geen zin. Ook zien velen de traditionele benadering met fitness programma’s en dieten als een afschrikwekkend scenario.

Daarom kun je bij ons terecht op allerlei manieren en tijdstippen. En daarom zien onze consulten er als je wilt heel anders uit.

Zo is er bijvoorbeeld ons Wandelend consult, samen aan de wandel, met of zonder hond en het Supermarkt consult. Misschien is de Weet-wat-je-eet-analyse net wat jij zoekt.

Consulten
consult

Wandelend Consult

Persoonlijke begeleiding tijdens een wandeling (met hond).

consult

Supermarkt Consult

Samen met de diëtist door de supermarkt gaan!

consult

Thuischeck / Wegen

Laat thuis jouw voorraad checken en/of laat je wegen!

consult

Weet-wat-je-eet

Maaltijdtips gebaseerd op jouw eetgewoontes en -wensen.

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
Diėtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diėten zijn vervelend.
Susan
Diėtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diėtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport Diėtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zo’n groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
Diėtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
Diėtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal training’s bedrijf opgezet.
Farah
Diėtist

Arabisch sprekend