b2b
Business to Business

Heb je een bedrijf? Ben je binnen uw organisatie verantwoordelijk voor de gezondheid van je medewerkers? Ben je op zoek naar ondersteuning op dat gebied in een zakelijke context? Zou je best een in-company diëtist willen hebben? Of advies over de gezondheid van de maaltijden binnen je organisatie of terugdringen van verzuim. Het kan allemaal.

Ons gehele aanbod kan worden vertaald naar een zakelijke omgeving. Hoe? Wij werken altijd op maat en onze aanpak is altijd persoonlijk. Geef aan wat je wilt, dan regelen wij het aanbod.

Denk aan:
  • Workshops geven/organiseren
  • Seminars geven/organiseren
  • Gezondheids challenges opzetten binnen een corporate omgeving
  • Begeleiden van werknemers (sport/voeding)
  • Het ziekteverzuim bij uw werknemers verminderen
  • Algehele gezondheid verbeteren van uw werknemers
  • Voorlichting geven
  • Product- / conceptontwikkeling
  • Leveren van maaltijden/catering
  • Brainstormen

Niets is ons te gek!

Gaat het u niet om diensten, maar iets anders? Dat kan natuurlijk ook. Misschien ziet u wel een bundeling van krachten op gebied van producten of heeft u een ander idee. Aarzel niet en neem contact met ons op.

We staan open voor allerlei vormen van samenwerking en we zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden, zodat we net dat stapje verder gaan voor onze klanten!

contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b
Team
Anouk
DiŽtist

Ik ben een echte food freak! Ik hou van alles dat met health, beauty en food te maken heeft. Voeding is persoonlijk en diŽten zijn vervelend.
Susan
DiŽtist

Mijn naam is Susan Kentrop en ik ben diŽtiste bij Personal Body Center. Voor mij is voeding een belangrijk onderdeel van mijn leven, net zoals voor vele anderen.
Annemijn
Sport DiŽtist

Ik vind voeding erg belangrijk, omdat het zoín groot aspect is van ieders leven. Voeding heeft ook een groot sociaal aspect, dat maakt het ook zo leuk!
Samantha
DiŽtist

Wil jij samen met mij werken aan een gezondere leefstijl? Wacht dan niet langer & maak een afspraak!
Femke
DiŽtist

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met een gezonder en optimaler voedingspatroon dat aansluit bij jouw leefsituatie? Mail of bel mij gerust met jouw vraag.
Zoe
Personal Trainer

Wat ik erg belangrijk vind is een gezonde en verantwoorde leefstijl voor iedereen, hierdoor kwam ik op het idee om Bootcamp lessen te gaan organiseren en personal trainer te worden.
Joey
Personal Trainer

Wil je afvallen, of wil je spiermassa opbouwen? Zit je in een revalidatietraject, of heb je andere (gezondheids)redenen? Hiervoor heb ik mijn personal trainingís bedrijf opgezet.
Farah
DiŽtist

Arabisch sprekend