contact
News
Ontbijtpizza

Ingredienten (voor 4 personen)

200 gr havermout (glutenvrij)
250 gr banaan
2 eieren
2 theelepels kaneel

Topping:

5 eetlepels pindakaas (of kwark!)
Een paar takjes munt
Fruit naar keuze bijvoorbeeld bramen, aardbei, rode bessen, blauwe bessen, banaan

Bereiding

1. Verwarm de oven op 175 graden
2. Voeg de havermout, kaneel, eieren en 250 gram banaan toe in de keukenmachine en meng tot een gladde massa

3. Verdeel het deeg voor de bodem over een vel bakpapier en maak een ronde pizza vorm
4. Bak het deeg nu goudbruin in ongeveer 20 tot 25 minuten
5. Laat de bodem afkoelen en verdeel dan de pindakaas als toppingover de havermout bodem. Dan kan de pizza belegd worden met rood fruit naar keuze en een paar plakjes banaan

Tip! Wil je de ontbijtpizza (gedeeltelijk) de volgende dag eten? Garneer de bodem dan eerst op de dag zelf. Verpak de bodem zolang in aluminiumfolie. Wanneer je de pizza gaat eten, kan de topping erop.

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (114)
• algemeen (114)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b