contact
News
Gevulde tomaten met parel couscous

Ingredienten (recept voor 4 tomaten)


4 vleestomaten

150 gram parel couscous
1 bouillonblokje (groenten)
75 gram (biologische) fetakaas
1 teen knoflook
1 bosui
1 geroosterde paprika (uit een pot)
1,5 tl Italiaanse kruiden
scheutje olijfolie

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Bereid de couscous volgens de bereidingswijze op het pak. Voeg een bouillonblokje toe aan het kookwater.
3. Snijd de kapjes van de tomaten. Hol de tomaten uit met een lepel.
4. Snijd de feta, bosui en paprika in stukjes. Meng in een kom de parelcouscous, feta, 1 uitgeperste teen knoflook, bosui, paprika, Italiaanse kruiden en een snufje olijfolie.
5. Vul de tomaten met het parelcouscous mengsel. Eventueel kun je nog wat geraspte kaas er overheen strooien.
6. Zet de gevulde tomaten 10-15 minuten in de oven, in een ovenschaal.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (112)
• algemeen (112)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b