contact
News
Shakshuka met kip

Shakshuka met kip

Ingredienten (voor 2 porties)

1 (grote) rode ui
1 a 2 paprika's
kipfilet in blokjes gesneden
kipkruiden
400 gram tomatenblokjes uit blik
1 teen knoflook
2 eieren
1 tl gedroogde peterselie
1 afgestreken tl ras el hanout kruiden

Bereidingswijze

1. Breng de kip op smaak en bak de kipfiletblokjes ongeveer 3-4 minuutjes op middel hoog vuur
2. 
Snijd de ui in ringen en de paprika's in blokjes. Voeg ze toe aan de kip. Bak voor ongeveer 5-8 minuten mee.
3. Voeg dan de tomatenblokjes, een geperst teentje knoflook en de kruiden toe. Laat de saus een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
4. Breek dan twee eieren boven de pan. Zelf hebben we de saus iets opzij geschept zodat er een klein stukje van de pan zichtbaar kwam om de eieren te bakken. Zodra de eieren klaar zijn kan het vuur uit en kun je gaan genieten

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (112)
• algemeen (112)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b