contact
News
Gegrilde bloemkoolroosjes met parmezaanse kaas

Gegrilde bloemkoolroosjes met parmezaanse kaas en yoghurt dip

Ingredienten
(2 porties)


500 gram bloemkool, ongekookt
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
100 ml yoghurt
1 teentje knoflook
2 theelepels dille 
1 theelepel peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd de bloemkool in roosjes en daarna in redelijke plakjes
  3. Leg een vel bakpapier op de bakplaat en verspreid de bloemkool erover
  4. Strooi nu de Parmezaanse kaas over de bloemkool. Lekker veel 
  5. Plaats de ovenschaal in de oven voor tien minuten
  6. Zet de oven na tien minuten op grillstand. Blijf er bij tot de bloemkool een mooi goudbruin korstje heeft
  7. Maak de dressing
  8. Pak een bakje en meng de yoghurt, dille en peper
  9. Pers de knoflook uit en doe dit in het bakje. Roer het goed door elkaar.

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (112)
• algemeen (112)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b