contact
News
Mexicaanse wraptaart

De bekende wraps alleen dan eens anders bereidt. Een lekkere variant uit de Mexiaanse keuken.  

Klik hier voor het recept. 

INGREDIËNTEN (voor 4 personen):

6 (mais) wraps
400 gram rundergehakt
1 ui, klein gesnipperd
400 gram Italiaanse roerbakmix (groenten) of snijd zelf je favoriete groenten
100-150 gram maïs, uitgelekt
500 gram tomaten uit blik
100 gram geraspte kaas (belegen) of Cheddar kaas
1 theelepel oregano
1 theelopel komijn
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel chilipoeder

BEREIDING:

1. Verwarm de oven voor op 200 °C
2. Verhit olie in een koekenpan of wok. Fruit de ui en voeg het gehakt toe. Bak voor ongeveer 5 minuten. Voeg de kruiden toe
3. Voeg nu ook de groenten toe en bak nog eens 5 minuten
4. Schep de maïs met de gezeefde tomaten en 50-100 ml water door het gehaktmix.
5. Laat de saus minimaal 30 minuten pruttelen. Voeg peper en zout naar smaak toe.
5. Vet een ronde ovenschaal of springvorm in. Leg 1 wrap op de bodem. Schep vervolgens 1/6 van de saus in de ovenschaal en dek dit af met een nieuwe wrap. Maak zo om en om lagen van saus en wraps en eindig met een laag saus. 
6. Strooi de kaas en kruiden over de taart.
7. Bak de taart in 20 minuten gaar.

Lekker met zelfgemaakte guacamole, crème fraîche en ijsbergsla. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (98)
• algemeen (98)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b