contact
News
Griekse yoghurt met pecan en peer

Het enige wat we over dit ontbijt kunnen zeggen is "YUM".

INGREDIËNTEN (voor 2 porties)
1 peer
25 gram ongezouten peccannoten
7 gram ongezouten roomboter
1/2 theelepel (ceylon) kaneel
2 eetlepels vloeibare honing
250 gram Griekse yoghurt

BEREIDING

1. Verwarm de oven voor op 200 °C
2. Hak de pecannoten grof en snijd de boter in blokjes
3. Snijd de peren in kwartjes en verwijder het klokhuis
4. Verdeel de peren en boter over een ovenschaal en bestrooi met de kaneel, honing en gehakte pecannoten 
5. Bak in ongeveer 15 minuten gaar in de oven
6. Doe eerst de Griekse yoghurt in de bakjes en verdeel vervolgens de peren erover.

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (98)
• algemeen (98)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b