contact
News
Wij gaan voor heel Nederland vitaal!
Gepost door Lonneke Boel op: 10 januari 2019 in: Lifestyle

Sinds 2015 helpen wij andere professionals om hun eigen praktijk te starten. 

Zelf ben ik ook ooit begonnen als zelfstandige diëtist. Een behoorlijk spannende stap omdat veel onzeker is en je zelf voor alles verantwoordelijk bent. Vragen waar ik me mee bezig hield waren "hoe kom ik aan klanten?","welke samenwerkingsverbanden mag/kan ik sluiten?", "hoe pak ik de marketing aan?" en "wat zet ik op mijn website?".
Ik wist eerlijk gezegd niets van administratie en had ook van marketing nul verstand. Door een grote vriendenkring heb ik het gehaald en ik kan je zeggen dat het gevoel van het leiden van je eigen praktijk te gek is! En vanuit deze gedachte heb ik Personal Body Center opgericht. 

Personal Body Center groeit in een fijn tempo. We houden het graag persoonlijk en vinden een onderlinge samenwerking belangrijk en we hebben dan ook geregeld overleg. Ons doel is heel Nederland vitaler te krijgen en ik word blij van nieuwe samenwerkingen door heel het land. Naast het 1 op 1 geven van voeding- en leefstijladviezen, begeleid ik ook een groep "gewichtige dames." Ook zijn we bezig met gezonde voeding op buitenschoolse opvang centra en zijn we zelfs betrokken bij een theatherstuk dat gaat over voeding! 

Heb je een passie voor mensen en gezondheid? Voel je die sparkle en is het tijd om jouw avontuur te starten? Als je een passend diploma hebt (diëtist en/of leefstijlcoach) kijken we uit naar een kennismaking. 

Liefs Anouk

06 - 146 695 58
info@personalbodycenter.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
Toon alles (260)
#BYEBYEBELLY (15)
Diensten (7)
DiŽtisten (14)
FODMAP (5)
Food Events (1)
• Lifestyle (208)
Locaties (6)
Nieuwe producten (1)
Recepten (0)
Sport (3)
challenges
nieuws
producten
recepten
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b