contact
News
Tips om je bed uit te komen
Gepost door Lonneke Boel op: 09 januari 2019 in: Lifestyle

Als ook jij moeite hebt met opstaan, lees dan deze tips eens door. Wellicht helpen ze jou om 's ochtends je bed uit te komen. 

#1 LAAT JE TELEFOON BUITEN DE SLAAPKAMER
Het is bewezen dat wanneer je je telefoon buiten de slaapkamer laat, je beter slaapt en uitgeruster wakker wordt. Deskundigen zeggen dat slapen met een smartphone of tablet invloed heeft op je gevoel van stress. Je kunt minder goed ontspannen en dat is nu precies waarvoor slaap bedoeld is. 

#2 ZET JE WEKKER VERDER VAN JE BED
Een tip om sneller uit je bed te komen, is om je wekker verder van je bed af te zetten. Zo ver, dat je op moet staan om hem uit te zetten. 

#3 CREËER EEN RUSTPLEK 
Je slaapkamer dient een kamer te zijn waar je helemaal tot rust kunt komen en daarom is het belangrijk dat je een opgeruimde slaapkamer hebt. Wanneer je je slaapkamer alleen gebruikt om te slapen, weet je lichaam ook sneller dat het tijd is om uit te rusten wanneer je je slaapkamer binnenkomt. Opgeruimde kamer, is opgeruimd hoofd, is betere nachrust. 

#4 ZORG VOOR EEN RITUEEL
Het zal makkelijker worden om op een bepaald tijdstip naar bed te gaan en wakker te worden wanneer je een ritueel voor jezelf creëert. Ga dus elke dag rond hetzelfde tijdstip naar bed en sta ook weer rond een vast tijdstip op. Dit zorgt ervoor dat je lichaam gewend raakt aan de tijden dat het tot rust kan komen. Wat er vervolgens weer voor zorgt dat je wakkerder en fitter wakker wordt.

#5 KOUDE DOUCHE
Yep, je leest het goed. Draai voor de laatste 30-60 seceonde van je douchebeurt de koude kraan maar eens open. Een wakker effect is gegerandeerd. Tevens is het een boost voor je immuunsysteem en is het goed voor hart- en bloedvaten omdat ze zich helemaal openen. Belangrijk alleen is dat jij diep blijft ademen als het koude water je raakt. 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
Toon alles (260)
#BYEBYEBELLY (15)
Diensten (7)
DiŽtisten (14)
FODMAP (5)
Food Events (1)
• Lifestyle (208)
Locaties (6)
Nieuwe producten (1)
Recepten (0)
Sport (3)
challenges
nieuws
producten
recepten
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b