contact
News
Yoghurt pancakes

Ingrediënten (voor 12 pancakes)

150 gram (volkoren)bloem
1 eetlepel suiker
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel baking soda
1 ei
240 ml magere yoghurt
30 ml water

 

Bereidingswijze
1. Voeg in een kom de bloem, suiker, bakpoeder en baking soda samen. Roer met een spatel kort door elkaar.
2. Voeg dan ook het ei, de yoghurt en het water toe en roer met dezelfde spatel tot een mooi stevig beslag.
3. Verhit een klontje boter in een pan en schep met een ijslepel hoopjes beslag in de pan. Als er kleine belletjes ontstaan aan het oppervlak, kun je de pancakes omdraaien. Bak ze aan beide kanten goudbruin

 

Tip: je kunt ook andere soorten yoghurt gebruiken.

 

Voedingswaarde per pancake:

Calorieën 59

Koolhydraten 10 gram

Eiwitten 3 gram

Vetten 1 gram

Vezels 1 gram

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
Toon alles (114)
• algemeen (114)
vlog
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b