contact
News

Overzicht - Vlogs

Personal Body Center zoekt diëtisten

Personal Body Center is op zoek naar diëtisten om het team te versterken. Ben jij die diëtist waar wij naar op zoek zijn en wil jij graag een eigen praktijk starten op een locatie naar keuze in Nederland? Neem dan contact met ons op!  |  bekijk vlog »Gewichtige Dames gaat weer beginnen!

De Gewichtige Dames is een groep met ongelooflijk dappere dames die iedere maandag en woensdag bij elkaar komen en bewegen. Onder begeleiding van een diëtiste van Personal Body Center, trainer en sociaal werkster van Doras. De dames gaan op een zeer dappere manier hun overgewicht te lijf. We bespreken onderwerpen zoals: kleding in maat 58 en nu?, uiterlijk, voeding, emotie, schaamte, stress, isolement, sport & nog veel meer. Kijk snel het filmpje voor meer informatie!   |  bekijk vlog »FODMAP VLOG #10 Nieuwe groep

Het is weer tijd voor een nieuwe FODMAP groep! Bekijk snel de vlog om te kijken welke ik ga testen  |  bekijk vlog »FODMAP VLOG #9 Fructose?

Hoe verloopt het herintroduceren? Is fructose echt de boosdoener? Je ziet het in deze nieuwe blog  |  bekijk vlog »Sugarless Challenge is van start!

De Sugarless Challenge is vanaf 1 juli van start gegaan! Ben je bewust bezig met je voedingspatroon en wil je graag minder toegevoegde suikers eten/drinken? Of ben je te zwaar en wil je op deze manier proberen af te vallen? Drink je veel frisdranken, neem je veel suikerrijke tussendoortjes en wil je graag gezonde alternatieven? Wil je graag suikervrij eten maar weet je niet hoe? Doe dan mee aan de Sugarless challenge! Online en gratis werken we met z’n allen naar een eetpatroon met minder toegevoegde suikers!  |  bekijk vlog »pag:  1  2  3  Next »
Categorieën
acties
blog
challenges
nieuws
producten
recepten
vlog
• Toon alles (14)
algemeen (14)
contact
online afspraak
manage your lifestyle
partners
b2b